INGYENES SZÁLLÍTÁS

az ország egész területén

AKTUÁLIS AKCIÓK

Tekintse meg aktuális akcióinkat

Alábbi kalkulátorunk segítségével ki tudja számítani a nyomtatott áramkörök árát, s ha elégedett vele, közvetlenül el is küldheti megrendelését nekünk. Ezt követően munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

0Ft

Kalkulátor / MEGRENDELŐLAP

Kérjük, a tizedes méreteket vesszővel vagy kerekítve írja be a mezőkbe:

Ilyen mennyiség felett kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

Ft
0% Complete

  0Ft

  Nyomtatott áramkörre vonatkozó  megrendelését a fenti űrlap kitöltése és a gyártó fájlok csatolása után küldheti el cégünk ügyfélszolgálatához.

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az űrlap kitöltése nem kötelező, ügyfélszolgálatunkkal változatlanul tud telefonon, faxon vagy e-mailben kapcsolatot tartani.

  A fenti űrlap celláiban előre megadtuk az alapértékeket. Amennyiben ettől eltérő adatokat választ, úgy a cellára kattintva megjelennek a választható lehetőségek. Az űrlap kitöltése és elküldése után rövidesen kap tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a megrendelés adatait az árakat. Ezt követően indul a gyártás.

  Ft
  0% Complete

   0Ft
   * Kötelező mező

   Nyomtatott áramkörre vonatkozó  árajánlatkérését a fenti űrlap kitöltése és a gyártó fájlok csatolása után küldheti el cégünk ügyfélszolgálatához.

   Felhívjuk a figyelmét, hogy az űrlap kitöltése nem kötelező, ügyfélszolgálatunkkal változatlanul tud telefonon, faxon vagy e-mailben kapcsolatot tartani.

   A fenti űrlap celláiban előre megadtuk az alapértékeket. Amennyiben ettől eltérő adatokat választ, úgy a cellára kattintva megjelennek a választható lehetőségek. Az űrlap kitöltése és elküldése után rövidesen kap tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza az ajánlatkérés adatait, sorszámát, a határidőt és az árakat. Ezt kell Önnek számunkra visszaküldeni és a gyártás máris indul.

   INGYENES SZÁLLÍTÁS

   az ország egész területén

   AKTUÁLIS AKCIÓK

   Tekintse meg aktuális akcióinkat

   Cégünk, az SOS PCB Kft. 33 éve nyomtatott áramkörök gyártásával foglalkozik. A nyáktechnológia fejlesztésével folyamatosan követjük az áramkör-gyártás legújabb irányzatait. Az általunk gyártott nyomtatott áramkörök galvanikus, vagy szelektív ónbevonattal készülnek. Ólomtartalmú anyagokat nem használunk.

   A nyák rendelési űrlap kitöltésével kapcsolatos néhány jó tanács:

   f

   NYÁK Alumínium hordozóval

   Az “Oldalak száma” sorban levő lenyíló menüben választható! 
   l

   Alkatrész beültetési rajz

   1 vagy kétoldalas nyák alapesetben fehér, de választható még sárga, piros, kék vagy fekete

   Nyák-terv

   digitális, a megtervezett állományok alapján gyártófilm, a kész gyártófilmek felhasználásával tervezés, a kapcsolási rajz alapján
   }

   Határidő

   1 hét 2 hét

   Z

   Felületkikészítés

   galván ón kézi beültetéshez szelektív ón gépi vagy kézi beültetéshez

   Forrasztásgátló lakk

   1 vagy kétoldalas nyák alapesetben zöld, de választható még piros, fehér, kék vagy fekete

   Körbevágás

   nagypontosságú gépi vágás, bonyolultabb formák mechanikai vágás marás – törhető marás (montírozás esetén táblában marad)